Få hjälp med inredning

KAYKAY Nordic Design Studio föddes med idéen att design är för alla. Ett hem skall vara skönt att vistas i. En arbetsplats skall inte bara vara funktionell utan måste inspirera och generera i en vilja att vara där. En restaurang är mer än ett utrymme att äta på. En butik skall visa möjligheter man som kund inte kunde ana... och så vidare. 

Design sätter stämningen. Utformning, layout, färgsättning och belysning är viktiga aspekter att tänka på när man utformar ytor menade för människor att vistas i. Min passion är att hjälpa till att skapa dessa utrymmen. 

Varma hälsningar/ Frida Andersson

Grundare och ägare av KAYKAY Nordic Design Studio & Hello Darling 

Privatpersoner

Vi inreder era ytor

Många drömmer om ett färdigt hem, där varje möbel och pinal är omsorgsfullt utvald och passar perfekt där den står. Ett hem som ser till familjens behov och de aktiviteter som sker i hemmet.

Men för att lyckas med detta krävs kunskap och tid. För att slippa dyra felköp, trängsel i butik och ett ständigt pågående ommöbleringskaos är det värt att anlita en inredare. KAYKAY hjälper dig, vare sig det gäller ett rum eller ett helt hus eller enbart styling för försäljning. 

Vi kan se ditt hem med nya ögon och komma med lösningar och förslag där ni har kört fast. Kanske är det detaljer som behöver bytas ut, eller så är det hela möblemanget. Vi har kunskapen och erfarenheten att hjälpa våra kunder finna sin egen stil och ge förslag på vilka material och produkter som kan uppfylla inredningsdrömmarna. 

Era önskemål, behov och budget ligger till grund när vi tar fram ett inredningsförslag som överträffar era förväntningar. 

Vi kan även hjälpa er med inköp av möbler, belysning och textilier samt montering och implementering för att hjälpa er hela vägen till drömmen.

Priser och Information

Företag

Allt ifrån kontor till restauranger

Att skapa en funktionell och trivsam miljö där er verksamhet speglas i interiören är vår passion och expertis. Genom en grundlig behovsanalys tar vi fram ett inredningskoncept som ser till era behov så som arbetssätt, ergonomi, ljud, ljus och trivsel.

Vi tar fram en färgsättning, rätt belysning och möblering samt en fungerande layout. Vi kryddar med ljudabsorberingar, textilier, växter och detaljer för att skapa en trivsam miljö. Vi är experter på vad som funkar i olika miljöer för att få en funktionell men personlig känsla som plockar fram företagets identitet på bästa sätt.

Vi är återförsäljare till många varumärken av möbler, belysning och textilier och kan därför erbjuda en helhetslösning. Ni kan luta er tillbaka medan vi sköter inköp, montering och färdigställande på plats. Vi erbjuder er en nyckelfärdig lösning så att ni istället kan fokusera på er verksamhet!

Vi på KAYKAY ser fram emot att hjälpa erat företag gå above and beyond och förverkliga era inredningsdrömmar.

Priser och Information

Inför Försäljning

Visa hemmets bästa sidor med homestyling

"Men nu vill jag ju inte flytta", är vanligt att höra efter en genomförd homestyling. Det är normalt att bli hemmablind och inte se vilka möjligheter som faktiskt finns i ens egna bostad. Vi kommer in med fräscha ögon  och lyfter fram och exponerar de bästa sidorna och kvalitéerna i eran bostad. Vi erbjuder tre effektiva homestylingpaket att välja mellan.

Priser och information